Urethritis og urethrae udledning hos mænd

Hvis du har en urethrae udledning er du sandsynligvis have en seksuelt overført infektion, som du kan give videre til andre. Se en læge, selvom symptomerne går.

Urethritis og urethrae udledning hos mænd. Non-gonococcal urethritis (Ngu).
Urethritis og urethrae udledning hos mænd. Non-gonococcal urethritis (Ngu).

Urethritis betyder betændelse i urinrøret. Urinrøret røret mellem blæren og enden af ​​penis. Urethritis er normalt forårsaget af en seksuelt overført infektion, men ikke altid. Det kan ske inden for et stabilt forhold.

 • Gonoré er en type af seksuelt overførte infektioner, som kan forårsage urethritis. Se separat brochure kaldet Gonoré for flere detaljer.
 • Non-gonococcal urethritis (Ngu) er det udtryk bruges til at beskrive urethritis forårsaget af andet end gonorré. En kim (bakterie) kaldet klamydia er den almindelige årsag til NGU. Dette er en type af seksuelt overførte infektioner. Ngu kan også være forårsaget af en række andre bakterier (bakterier eller virus). NGU kan i sjældne tilfælde have en ikke-smitsom årsag. For eksempel kan skade fra et kateter (et tyndt, fleksibelt, hult rør), en drossel infektion, sæbe, sæddræbende, en forsnævring af urinrøret (stenose) og sygdomme, der påvirker urethrae foring alle forårsage betændelse. Se separat brochure kaldet Non-gonococcal urethritis, der beskriver NGU nærmere.
 • Ingen årsag kan findes i op til tre ud af ti mænd med urethritis.

Nogle mænd har gonococcale og ikke-Gonokok urethritis på samme tid.

Du har større risiko for at få betændelse i urinrøret (urethritis), hvis du er seksuelt aktive, under 35 år og har haft en nylig partner forandring. Mænd, der har sex med mænd, og dem, der har ubeskyttet vaginalt samleje er også i større risiko.

Relaterede artikler

 • Non-gonococcal urethritis
 • Et fluidum (udledning) fra enden af ​​penis er fælles, men ikke altid forekomme.
 • Smerter eller brændende, når du passerer urin. Dette kan forveksles med en urin infektion.
 • Du har måske irritation inde i penis, eller en følelse af at ville passere urin hyppigt.
 • Nogle mænd med urethritis aldrig udvikler symptomer. For eksempel, op til halvdelen af ​​mænd med chlamydia infektion (den mest almindelige årsag til NGU) ikke har nogen symptomer.

Lejlighedsvis kan symptomerne klart uden behandling, men kan tage måneder at gøre det. Hvis din tilstand er forårsaget af en infektion, kan bakterier (bakterier) stadig være til stede, selv om symptomerne er forsvundet.

Derfor er du er stadig forventes at være smitsom og kan stadig overføre infektionen, selv om symptomerne går. Den bakterie, der almindeligvis forårsager betændelse i urinrøret (urethritis) hos mænd (klamydia), kan forårsage alvorlige problemer hos kvinder.

 • Se en læge, eller gå til din lokale genitourinary medicin (GUM) klinik, selvom symptomerne går. Du kan gå til den lokale GUM klinik uden en henvisning fra din egen læge. Du kan ringe til den lokale hospital eller sundhedsmyndighed og spørge, hvor den nærmeste klinik er. Det kan også være opført i telefonbogen under 'urogenitale Medicine ".
 • Din læge kan gøre en test, eller henvise dig til en GUM klinik. Det vil normalt være en urintest, selv om en 'svaber "af urinrøret kan tages så godt.
 • Du kan blive bedt om at have test for hiv, hepatitis og syfilis, som mennesker med betændelse i urinrøret (urethritis) har nogle gange disse betingelser så godt.
 • Mænd, der har sex med mænd kan også have svaberprøver taget fra bagsiden af ​​halsen (pharynx) og endetarm.
 • GUM klinik vil beskytte din fortrolighed, men hvis de bekræfte, at du har en infektion, kan de ønsker at kontakte nogen, du havde sex med op til seks måneder, før du blev diagnosticeret. Dette kaldes "kontaktopsporing".
 • Lægemidler kaldet antibiotika vil normalt rydde en infektion. Den foreskrevne antibiotika afhænger af årsagen. Sørg for at du gennemføre kurset.
 • Hvis din urethritis skyldes gonoré er det afgørende, at du har en anden test, når du er blevet behandlet for at sikre, at infektionen er helbredt. Dette vil ske tre eller syv dage efter behandling, afhængigt af testen.
 • Fortæl din seksuelle partner (e) for at se deres læge eller gå til en GUM klinik, selv om de ikke har nogen symptomer. Mange kvinder med seksuelt overførte infektioner ikke har symptomer.
 • Må ikke have sex (herunder oral og anal sex), indtil du og din seksuelle partner (e) har gennemført tests og behandling. Du skal vente syv dage efter du har haft din behandlingsforløb for at undgå at videregive infektionen: Deres læge vil rådgive.

Yderligere hjælp og information

FPA

BASHH - britisk organisation til seksuel sundhed og HIV

Aktuelle artikler